Αναζήτηση. Wefit

Λιπαρό έγκαυμα ελίτ, Δημιουργία νέου λογαριασμού

Περιεχόμενα

    Περιέχει εκχυλίσματα των φυτών Alkanna tinctoria, Calendula officinalis, Picea excelsa, Betula Pubescens : Alkanna tinctoria Η Alkanna tinctoria, εγγενές φυτό λιπαρό έγκαυμα ελίτ νότιας Ευρώπης, και περιέχει μεταξύ άλλων αλκαννίνη.

    λιπαρό έγκαυμα ελίτ αδυνατίσματος emoticon

    Η αλκαννίνη χρησιμοποιείται για την θεραπεία τραυματικών λύσεων της συνέχειας του δέρματος όπως χρόνια έλκη διαφόρων αιτιολογιών φλεβική στάση, έλκη κατακλίσεωνεγκαύματα, ψωρίαση, για μια ποικιλία παθήσεων, όπως το έκζεμα, κερατινοδερμία, δερματομυκητίαση, κάλοι, ρόζοι, ακμή, εγκαύματα, ακόμα και αιμορροΐδες. Επίσης, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

    χάσετε βάρος φυσικά στο σπίτι

    Calendula officinalis Η Calendula officinalis είναι ένα λουλούδι συνηθισμένο στην Ευρώπη και εφαρμόζεται στο δέρμα για να μειώσει πόνο και οίδημα φλεγμονή και για την επούλωση πληγών και ελκών ποδιών.

    Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και σύμφωνα με κάποιες μελέτες διαθέτει και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

    απώλεια βάρους δεν ξέρω γιατί πώς να αφαιρέσετε το λίπος καρπού

    Είναι ένα άριστο επουλωτικό με πολύτιμες θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες. Είναι ευεργετική για τα τραύματα που επουλώνονται αργά και για δερματικά και κιρσώδη έλκη.

    Η Calendula officinalis χρησιμοποιείται για την θεραπεία των πληγών και των δερματικών ερεθισμών, των εγκαυμάτων και εκζεμάτων.

    Είναι ιδανική ως πρώτη βοήθεια σε ελαφρά λιπαρό έγκαυμα ελίτ. Betula Pubescens H Betula Pubescens Σημύδα είναι ένα φυλλοβόλο δέντρο που φτάνει σε ύψος τα μέτρα και περιέχει υψηλά επίπεδα -Bετουλίνης και βετουλινικού οξέως- που είναι γνωστά για την ικανότητά τους να προλαμβάνουν τον καρκίνο και ακόμα να σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα προκαλώντας απόπτωση των καρκινικών κυττάρων. Αναστέλλει την μελανογέννεση με αποτέλεσμα το δέρμα να αποκτά φωτεινότητα.

    λιπαρό έγκαυμα ελίτ

    Ως ένα ισχυρό γενικό αντιφλεγμονώδες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστηματικές φλεγμονές όπως η ηπατίτιδα, παγκρεατίτιδα, πλευρίτιδα κλπ. Picea abies extract Το Picea abies extract παρασκευάζεται από ραφιναρισµένη ρητίνη της Νορβηγικής πεύκης της Φιλανδικής Λαπωνίας.

    Η ρητίνη χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα στην παραδοσιακή φιλανδική και σουηδική ιατρική σαν θεραπεία διαφόρων δερματικών παθήσεων λοιμώξεις του δέρματος, πληγές, εκζέματα, εγκαύματα κατάκλιση. Δερματολογικά ελεγμένο.

    Ατοπική Δερματίτιδα Αντιηλιακά 1 Ο δείκτης προστασίας SPF μάς δείχνει πόσες φορές μας προστατεύει το αντηλιακό από ότι αν δεν φορούσαμε αντηλιακό. Ο δείκτης αυτός προσδιορίζει τον χρόνο που μπορεί κάποιος να αντέξει τον ήλιο χωρίς να καεί. Τον δείκτη προστασίας τον επιλέγουμε ανάλογα με το φωτότυπο, δηλαδή το χρώμα του δέρματος, και την εποχή,  αν έχουμε καλοκαίρι ή χειμώνα.